Se hvilke datoer der allerede er booket og find events du kan tilmelde dig.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Torsdag på Gaarden

19 januar, 2023 - 18:00 - 21:00

DKK265

Torsdag på Gaarden” er hvor den gode mad og hygge er i højsæde
Invitér venner, og familie til bords her i vores hyggelige stue

Når I træder ind i vores varme stue, vil I blive mødt af vores smilende personale, som har dækket op med ”mormors” stel på bordet som vi har fået foræret af nogle af vores skønne gæster, brændeovnen er tændt op, og knitre i de kolde måneder. Om sommeren kommer I udenfor i vores smukke gårdhave, med sommerfugle og blomster.  Vi laver hver torsdag en klassisk ret, som vi har fortolket, denne ret er lavet ud fra hvad vores dygtige økologer har dyrket til os, fisk og kød er fra nærområdet, derudover er retten valgt ud fra hvad vi tænker I synes kunne være lækkert.

For kun 265 kr. kan du spise alt det du kan, fordi maden er der nok af, og med i prisen er der endda 1 glas vin, øl eller sodavand! I kan faktisk også købe jer en dessert, til at slutte aftenen af med.

Vi har fokus på at I hygger her, bliver mættet og går herfra med et smil på læben og en lyst til at komme igen… Hver uge vil vi så vidt muligt via vores sociale medier fortælle jer om hvilken ret vi har valgt at fortolke, og hvorfor. 

Vi glæder os til at se jer!

Bestil bord ved at klikke HER

Detaljer

Dato:
19 januar, 2023
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
DKK265

Arrangør

Essens Gaarden
E-mail
Restaurantessens@gmail.com

Sted

Essens Gaarden
Hestvangvej 14
Frederikshavn, Nordjylland 9900 Danmark
+ Google Maps