Kokkeskole for private, foreninger og firmaer

Denne side er for dig der ønsker at booke en kokkeskole på minimum 12 personer, til enten foreninger, firmaer, eller måske bare en vennegruppe. Hvis du blot ønsker at købe en billet til en kokkeskole, så vil vi gerne bede dig gøre dette via vores booking her. Du kan også tilgå via vores kalender her, hvor du også kan læse mere om hvilke datoer der er åbne for dig som enkeltperson. 

En-dags madlavningskursus på Essens Gaarden

På dette en-dags madlavningskursus får du styr på en bred vifte af madlavningsteknikker og ingredienser, herunder brød, fisk, kød og grøntsager. Designet som den perfekte introduktion til Essens Gaarden sæsonbestemt tilgang, vil dette kursus give dig opskrifter, teknikker og ideer, der vil fortsætte med at inspirere din madlavning derhjemme.

Lokale råvarer som en del af madlavningen

Mange af ingredienserne, du vil prøve i løbet af dagen, kommer fra Essens Gaarden eller en af vores nabogårde. Lokalt er noget vi holder meget af på Essens Garden og vi håber, at du vil lære lidt om hvorfor vi mener, at det er vigtigt at spise sæsonbestemt og bæredygtigt, og selvfølgelig smager det også bedre.
Du vil være forbløffet over, hvor meget du har lært på en dag, og hvilken forskel det kan gøre for din madlavning.

Praktisk information

895 DKK pr. person

Min. 12 personer

Opvasken klarer vi

Prisen er ekskl. drikkevare

Forklæde til alle

Aften, dag eller weekend kursus

Mulighed for fokus på enkelte råvarer

Tidslinje

Vi starter i gårdhaven med kort intro og en god kop kaffe med hjemmebagt brød og går derefter op i vores 5 Ha store grøntsagshave hvor vi finder de gode råvarer til dagens menu

Vi går i køkkenet hvor der skal forberedes til en god frokostmenu.
Vi skal lave suppe så du får alle de gode tricks til at lave en smagfuld suppe, en god dressing, salater med smag er der selvfølgelig, det helt perfekte stykke fisk, smagfuldt kød, god sauce og lidt sødt skal der til...

Vi kommer til at bruge vores store brændefyrede pizzaovn, grillen kommer måske også i spil...

Så er der mad!
Vi serverer hvad vi har lavet på buffet, måske noget på tallerken

Tak for i dag

Booking forespørgsel

Ved booking bedes I oplyse hvor mange der deltager (min. 12 personer).

Vinterfest, frokostfest eller bare fest i idylliske omgivelser?

På Essensgaarden er mulighederne uendelige og vi kan afholde forskellige fester. Fødselsdag, bryllup eller bare en fest - det er op til dig.