Møde på Essens gaarden

Har i brug for at holde et møde? Så er i kommet til den rigtige side, for det kan vi nemlig også hjælpe med. Vi har nogen forskellige muligheder, og hvis du ikke syntes der er nogen af dem der passer til dit behov, så er du mere end velkommen til at ringe, så vi kan skræddersy en model der passer til netop dig.

Et hav af muligheder

Vi tilbyder lille møder, og de større, gratis wi-fi, gratis parkering, mulighed for sindsro med skoven, og naturen, hvor man oplagt kan lave walk & talks. Derudover har vi selvfølgelig det nødvendige AV-udstyr tilgængeligt.

Der er nogen tilvalg som i er velkommen til at tilføje til den model i ønsker.

Aktiviteter for et optimeret møde

Vi har udtænkt nogen aktiviteter som kunne være fordel agtige som teambuilding, ryste sammen oplevelser, eller blot et brud under et langt møde, for at strække benene, og få ny energi til hjernen, så man forbliver på sit bedste niveau. Disse aktiviteter er delt ind i tal, ud fra hvor lang varighed de har, og hvor meget de kræver at udføre. Listen findes længere nede på siden.

Booking

Ved booking bedes I oplyse hvor mange der deltager (min. 4 personer), hvilken model i ønsker, samt hvis der ønskes tilvalg eller aktiviteter.

Spørgsmål

Er der nogen spørgsmål, så skriv endelig en mail til os, eller skriv spørgsmålet når i booker, så vender vi tilbage hurtigst muligt.