Hverdagen
på Gaarden

Tidligere kendt som Torsdag på Gaarden
Invitér til bords her i vores hyggelige stue.

Velkommen til Hverdagen  på Gaarden


(Tidligere kendt som Torsdag på Gaarden)

Invitér venner, og familie til bords her i vores hyggelige stue.

Hverdagen på Gaarden er hvor den gode mad og hygge er i højsæde.

Når I træder ind i vores varme stue, vil I blive mødt af vores smilende personale, som har dækket op med ”mormors” stel på bordet som vi har fået foræret af nogle af vores skønne gæster, brændeovnen er tændt op, og knitre i de kolde måneder. Om sommeren kommer I udenfor i vores smukke gårdhave, med sommerfugle og blomster. Vi laver hver torsdag en klassisk ret, som vi har fortolket, denne ret er lavet ud fra hvad vores dygtige landmænd har dyrket til os.
Fisk og kød er fra nærområdet, derudover er retten valgt ud fra, hvad vi tænker I synes kunne være lækkert.

Du kan spise alt det du kan, fordi maden er der nok af, og med i prisen er der endda 1 glas vin, øl eller sodavand! I kan faktisk også købe jer en dessert, til at slutte aftenen af med.

Vi har fokus på at I hygger her, bliver mættet og går herfra med et smil på læben og en lyst til at komme igen… Hver uge vil vi så vidt muligt via vores sociale medier fortælle jer om hvilken ret vi har valgt at fortolke, og hvorfor.

Pris pr. pers. 265,-
Vi starter kl. 18:00. Vi glæder os til at se jer!

OBS. Bestiller i bord til 2 personer kommer i til at sidde ved et fællesbord. Bestiller i til 3 personer eller derover vil i få jeres eget bord.

Vi kan desværre ikke imødekomme nogen former for allergier eller diæter