Hvem er vi?

Essens Gaarden er først og fremmest Tonny, som har 25 års erfaring i god madlavning til små og store selskaber

Hvem er vi?

Essens Gaarden er først og fremmest Tonny, som har 25 års erfaring i god madlavning til små og store selskaber

2001-2014 Restaurant Snerlen 2014-2022 Restaurant essens

De første 10 år af sin karriere arbejdede Tonny i Strandby, og derefter i Kattegat siloen i Frederikshavn indtil 2014 hvor restauranten lukker, og Restaurant Essens starter.

Restaurant Snerlen blev i 2013 kåret til årets Fiskerestaurant af den danske spiseguide. Restaurant Essens blev kåret til årets fiskerestaurant i 2018 af den danske spiseguide.

Anmeldt i Nordjyske Stiftstidene 5 gange med i alt 26 gafler..
⭐⭐⭐⭐ i Jyllands-Posten

Hvad har vi lavet igennem årene?
Vi har lavet Nytårsmenuer hvert år siden opstarten af Snerlen til ca. 2000 personer leveret i 6 forskellige byer.

Leveret mad til over 2000 personer til et jubilæum, 6-retters menu til 300 personer og en del selskaber på 100-150 personer.

Privat Dining i næsten alle byer i Vendsyssel

Leveret mad til bryllupper i næsten alle forsamlingshuse, herregårde og andre eventsteder i Vendsyssel

2023-
Essens Gaarden
Visionen bag Gaarden er at skabe et univers hvor kun fantasien sætter grænser.

Hos Essens Gaarden ligger vi vægt på den familiære følelse og på Jordnær-smag- og hygge. Vi har taget konceptet fra jord til bord til os, og vi dyrker selv langt de fleste grøntsager.

Tonny Kristensen; Ejer og kok
Udlært kok fra Ålbæk Gl. Kro i 1998

Arbejdet på bl.a. Brøndum hotel, Scheelsminde og Grå Anden

Starter Restaurant Snerlen i 2001 i Strandby Og Essens i 2014

Mads Dunker; kok
Udlært Kok fra Restaurant Essens i 2016

Arbejdet på bl.a. Villa vest i Lønstrup og Vendia i Aalborg

Rebecca Fjordbak; Kok
Udlært kok fra Restaurant Essens i 2022

Arbejdet på Bl.a. Papegøjehaven, Le Vieux Logis

Emma Jerup Nielsen; Kokkeelev

Dorthe Steen Mygind; Marketing og kontor
Uddannet som Grafiker på Seminarium for håndværk og design

Arbejdet som projektleder og grafiker hos Tankegang.
markedsføring/blæksprutte ved Snerlen, Essens.
grafiker/butiksassistent hos Skagens Museum.
senest som selskabskoordinator ved Himmelhav hos FME

Mette Tolstrup Sørensen og John Mathiasen; Ansvar for Essens Gaardens marker

Mette er uddannet økologisk landmand i 1990 og stiftede samme år Mettes økologiske Grøntsager.
John er uddannet ingeniør i 1986.

I 2017 startede de på Knivholt Naturbrug og samarbejdet med Tonny fra restaurant Essens blev indledt. Samarbejdet fortsætter nu på Essens Gaarden, hvor de står for at dyrke haven og levere grøntsager, frugt og blomster til brug i køkkenet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.