Pizza på Gaarden

Alle kender pizza.. Men her på Essens Gaarden har vi sat os for at lave den bedste Surdejspizza og hvordan gør man så det…?

Alle kender pizza…

Men her på Essens Gaarden har vi sat os for at lave den bedste Surdejspizza og hvordan gør man så det…?

Først så køber man en brændefyret pizzaovn på 1000 kg. og det bedste brænde som giver den helt specielle smag til pizzaen.

Så kommer dejen, som vi har udviklet i samarbejde med Først til mølle i Hjørring, som er et lille bageri som går op i det der med surdej.

Derefter tager man fat i en der kan lave gode pølser, og skinke, og det kan Rosenbeck Frilandskød i Dronninglund, vi har fået lavet vores helt egne spicy pepperoni.

Til sidst anlægger man en 5 hektar stor grøntsagshave, og et stort drivhus, som kan producere gode sager til pizzaen.

Nå ja, ost skal der også til, og der kommer vores fra gode mejerier i danmark.

Vores pizzaer er tilpasset årstiden, og der er altid de kendte, og de lidt mere specielle, men hold da op hvor det smager…

Serveres altid med en god salat og tilbehør.

Og når man så servere i vores hyggelige stuer, eller i vores hyggelige have om sommeren, så bliver det bare ikke bedre…

Ses vi?... Det gør vi da…

For 245 kr. kan du spise alt hvad du kan, og tilmed bliver det serveret ved bordet!
OBS. samme pris ung som gammel.

Vi tager hensyn til følgende allergier og diæter*

*Skal oplyses ved bordbestillingen, ellers kan vi ikke garantere at servere for jer

Vi kan ikke imødekomme de følgende allergier og diæter