Velkommen til Essensen af Gaarden
(Tidligere kendt som Fredag på Gaarden)
Her får I den helt store oplevelse torsdag og fredag.
(Midlertidigt lukket - åbner igen april 2025)
I får en oplevelse udover det sædvanlige, og det har vi ikke blot gjort ved at lave fantastisk velsmagende retter.
Nej på 5 hektar jord, der har eksisteret i over 100 år er der mange hemmeligheder, og små gemmesteder! Dem har vi fundet, og hvis I er heldige så finder I dem måske også?
Uden at røbe for meget, kan vi godt love jer at det bliver en oplevelse i ikke finder andre steder, og at I tager herfra med et smil
.
Alt det gode vi har er inkl. i prisen, gode vine, og god mad som afspejler vores store køkkenhave, fisk fra Strandby og kød fra nærområdet.
Torsdag er en light udgave af fredag. Kortere tur, ikke helt så stor menu,
men stadig en oplevelse værd
Torsdag: Vi starter kl. 18 og siger på gensyn kl. 21
Fredag: Vi starter kl 18 og siger på gensyn kl. 23.
Vi glæder os til at se jer i Understed.
Pris pr. pers. torsdag 895,-
Pris pr. pers fredag 1895,-
Prisen er inkl. god mad, gode vine, fantastiske omgivelser, flotte rum,
en snak med kokken og ja en oplevelse for livet…
Er der en anden verden under stedet?…
- +45 2329 1088
- restaurantessens@gmail.com
Det er ikke muligt at booke plads endnu - åbner snart
Ønsker I en alternativ dato og I er mere end 6 personer, så kig under Private Dining
Essensen af Gaarden med overnatning
(Skal bestilles med forespørgsel til Essens Gaarden. Kan ikke bestilles direkte ved hotellerne)
Vi har lavet et samarbejde med 2 hoteller. Hotel Aahøj i Sæby og Park hotel Frederikshavn
Torsdag: pris pr. pers. 1895,-
Fredag: pris pr. pers. 2895,-
Prisen er inkl. Essensen af Gaarden, overnatning inkl. morgenmad, transport imellem Essens Gaarden og Hotellerne
Se mere om Hotel Aahøj her
Se mere om Park Hotel Frederikshavn her
- Send forespørgsel på om vi har plads, og hvilke hotel I ønsker jer på mail: restaurantessens@gmail.com
Vi tager forbehold for udsolgt på hotellerne
Menuen kunne se sådan her ud, men da vi har vores egen store køkkenhave
og er meget sæson baseret, er dette kun et eksempel
Menuen varierer i antal af retter i forhold til om det er torsdag eller fredag
Kolde hapser
Champagne
Varme hapser på bål
Mere champagne
Suppe på tomater fra drivhuset og jomfruhummer
Måske god Risling fra Tyskland, Mosel måske?
Grønne sager fra haven med dip
Albarino eller ja …
Skærising, kål og muslinger
Hvid Bourgogne, helt sikkert..
Kulmule, persille og selleri
Måske Sydafrikansk Semillon blanc
Vildt fra skoven, svampe og meget god sauce
Det kan kun være Bordeaux.
Ost og syltede sager fra gården
Hvid eller rød, måske begge..
Æbler og sorbet, knas og vanilje
Søde vine, men ikke for sød
Kaffe med sødt
Måske en cognac eller rom..
Afslut med 1 håndbajer…hvor? ja det må du se….